DTU RoadRunners blev verdensmester igen 2014 - Foto: Søren Svendsen

Få mere ud af dit studie

Studierelevante projekter

Det er en god idé at deltage i et af de mange tværfaglige studenterprojekter, som DTU tilbyder. De følgende projekter er meritgivende og fungerer nærmest som værksteder, hvor du får lejlighed til at afprøve det teoretiske stof i praksis.

Brug din indflydelse som studerende

Som studerende på DTU kan du få indflydelse på mange forskellige niveauer og planer. Du kan for eksempel få indflydelse gennem dit studienævn eller i en af Polyteknisk Forenings mange råd og udvalg.

DTU Blue Dot Projects

DTU Blue Dot er fortællingen om omstillingen til et bæredygtigt samfund. Det er stedet, hvor de studerende arbejder som ingeniører. På tværs af semestre, studieplaner og studieretninger arbejder studerende med en ingeniøropgave, som er større end den enkelte studieplan, det enkelte semester, men som er til gavn for samfundet.

Trivsel og livet som studerende

Mødet med universitetslivet kan være lidt overvældende. De faglige krav er fra starten høje, og du har selv ansvaret for at tilrettelægge din tid. Det er vigtigt for os, at du trives, og der er altid en hjælpende hånd, hvis du får brug for det.

Sommeruniversitetet

Sommeruniversitetet giver studerende mulighed for at følge kurser i løbet af sommeren og består af tre undervisningsperioder i juni, juli og august. Hver periode er på tre uger.

Anne Sloth Bidstrup er en af DTU’s frivillige fodsoldater, der vier sin fritid til at gøre universitetet bedre.

Følg os på

Facebook Instagram Twitter