KAIST

Korea Advanced Institute of Science and Technology

Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) er det førende tekniske universitet i Korea.

Formål
DTU og KAIST har arbejdet tæt sammen siden 2008 - med fokus på bæredygtige løsninger inden for forskning, uddannelse og innovation. Alliancen med KAIST har som mål at udnytte komplementære kompetencer til, at udføre forskning og teknologiudvikling inden for grønne teknologier.

Tiltag
I 2011 indgik DTU og KAIST aftale om etablering af et dansk-koreansk ”Green Technology Research Center”. Centret for Green Technology Research inkluderer forskningssamarbejde inden for følgende områder:

• Intregrated water technology
  • Biosustainability
  • Off Shore Wind Turbine systems
  • Battery Research and Development
  • Biorefinery

Uddannelse er yderligere en vigtig del af samarbejdet mellem KAIST og DTU, hvor der siden 2009 er etableret 10 Dual Degree samarbejder på kandidatniveau. Du kan læse mere om de forskellige Dual Degrees i boksen til højre.

Organisation
Alliancen har koblinger til den nationale ”Green Growth Alliance”, som har til målsætning at fremme Danmarks og Koreas politiske, kommercielle og teknologiske samarbejder indenfor grøn teknologi og vækst.