Velkommen til Danmarks Tekniske Universitets hjemmeside

Dtu.dk er Danmarks Tekniske Universitets fælles kommunikationsplatform. På hjemmeiden finder du informationer om DTU’s uddannelser, forskning, samarbejder, bibliotek, nyheder og generelle informationer om universitet, aktiviteter og projekter. DTU’s mange institutter og centre har også selvstændige hjemmesider i DTU’s hjemmesideunivers, som består af flere hundrede sites.

Opløsning og browser

Denne hjemmeside er baseret på CMS systemet Sitecore, som er universitetets fælles system. Systemet understøtter som udgangspunkt alle kendte internetbrowsere, men enkelte brugere vil opleve, at visse funktioner og grafik ikke fremstår korrekt eller ser anderledes ud. Denne hjemmeside er optimeret til Microsofts Internet Explorer version 8+, Google Crome, Firefox og Safari. Designet er optimeret til en skærmopløsning på minimum 1024 x 768 pixels, men performer bedst ved en opløsning på 1280 x 1050 pixels. Hjemmesiden har responsive design, som betyder, at hjemmesiden præsenteres optimeret til mobiltelefoner.

Nogle dokumenter og oplysninger på dette website vises i Adobes PDF format. De kan læses af Adobe Acrobat Reader, der kan downloades gratis.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til DTU's hjemmeside er du velkommen til at skrive til os. Hvis din henvendelse vedrører en specifik side på websitet, opfordrer vi til, at du indsætter den gældende url for netop denne side.

Kasper Antonsen
Afdeling for Forskning og Relationer
Telefon: 45 25 10 22
E-mail: kan@adm.dtu.dk