DTU Lyngby Campus

Undervisnings- og forskningsfaciliteterne på DTU Lyngby Campus er i verdensklasse. Du finder også DTU Skylab, hvor der er gratis værksteds- og kontorfaciliteter. Campus er stort, og derfor har vi lavet en app, der guider dig rundt mellem kantinerne, laboratorierne og de mange andre steder, du skal finde.

Undervisningsfaciliteter på campus 
På DTU er undervisnings- og forskningsfaciliteterne i verdensklasse. I de topmoderne laboratorier går DTU ind for hands-on princippet, så du selv får lov til at arbejde med faciliteterne.

Faciliteter på DTU Lyngby Campus 
DTU Lyngby Campus har flere kantiner, caféer og biblioteker, som de studerende kan benytte. Download vores app "DTU Guide", der giver dig et overblik over det hele. Som studerende får du også adgang CampusNet, der bliver en uundværlig del af dit studie.

Innovativt AV- og IT-udstyr gør undervisningen mere spændende

DTU har vedtaget en ny standard for indretning af undervisningslokaler med AV-udstyr, som sikrer, at nyopførte og renoverede undervisningslokaler indrettes med moderne undervisningsfaciliteter. Eksempler på nyt AV-udstyr kan f.eks. være intuitive digitale tavler, kameraer til videooptagelse og streaming af undervisning samt innovative interaktionsteknologier.

DTU Skylab

DTU Skylab er et splinternyt innovationsværksted til de studerende på DTU. Her er gratis værkstedsfaciliteter og kontorfaciliteter til rådighed for dig. Derudover får du gratis råd og vejledning om start af egen virksomhed, om virksomhedsprojekter, om maskinerne og om bygning af din egen prototype.

Om DTU Lyngby Campus 
DTU Lyngby campus blev etableret i 1960 og dækker et område på 1 km2 med mere end 100 bygninger. Du kan downloade vores app "DTU Guide" til at finde rundt på DTU's lokationer. 

Transport til DTU Lyngby Campus 
DTU Lyngby Campus ligger små 3 km fra Lyngby Station og ca. 15 km nord for København. Hvis ikke du hopper på cyklen, er der gode muligheder for at komme frem med det offentlige.

Børnehuset Drivhuset

På DTU Lyngby Campus ligger Børnehuset Drivhuset, som er en integretret institution. 

Pop-op miljøer på Lyngby Campus

madpakkehave Matematiktorvet foto KONTRAFRAME
Pop-up-miljøer skal skabe mere liv mellem husene og fungere som testmiljøer i udviklingen af torve og pladser på Lyngby Campus.